Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Eliet E401 VM Eco Line Verticuteermachine Smits Tuin- en Parkmachines

Eliet E401 VM Eco Line Verticuteermachine

De Eliet E401 VM Eco line met Briggs & Stratton series 550 is een robuuste verticuteermachine zonder vangzak en professionele B&S motor. Met vaste messen en inklapbare duwboom, geschikt voor professioneel gebruik. De Eliet verticuteermachine met benzinemotor is uitgevoerd met het unieke Permanent Puntige Messen systeem. Dit houdt de messen gedurende hun veel langere levensduur continue scherp en puntig.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorie├źn: ,

Beschrijving

De Eliet E401 VM Eco line met Briggs & Stratton series 550 is een robuuste verticuteermachine zonder vangzak en professionele B&S motor. Met vaste messen en inklapbare duwboom. Geschikt voor professioneel gebruik. Zodra in het voorjaar de temperatuur boven 12 graden komt is het raadzaam het gazon te verticuteren. Zo wordt de ontstane vilt- en moslaag van de bodem verwijderd en kunnen de graswortels weer voldoende licht, lucht en water opnemen voor een krachtige en gezonde groei.

Voor een optimaal uitkam resultaat met zo min mogelijk beschadiging van de graswortel is een puntig mes een absolute must. Alle Eliet verticuteermachines met benzinemotor zijn uitgevoerd met het unieke Permanent Puntige Messen systeem. Dit houdt de messen gedurende hun veel langere levensduur continue scherp en puntig.

Extra informatie

Merk

Eliet

Specificaties

  • Type motor: Brigss & Stratton series 550
  • Max. motorvermogen: 4.0 PK
  • Zaag- en maaiuitrusting: 14 messen 2.5 mm dik
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever