Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

Een accu heggenschaar is onmisbaar gereedschap
Het bijhouden van een heg is een heel karwei. Door het aanschaffen van een accu heggenschaar bij Smits Tuin- en Parkmachines, maakt u het snoeien van een heg een stuk gemakkelijker. Heggenscharen zijn onmisbaar bij het onderhouden van een heg. In onze showroom vindt u accu heggenscharen van A-merken als EGO Power+ en Husqvarna. Bezoek onze showroom te Vianen en laat u informeren door een van onze specialisten.

De voordelen van een accu heggenschaar
Een accu heggenschaar is een stuk praktischer dan bijvoorbeeld de elektrische heggenschaar. Bij deze moet er continu op het snoer gelet worden, wilt u voorkomen dat u over het snoer heen snoeit. Daarnaast is de bewegingsvrijheid beperkt, waar u met een accu heggenschaar geen last van zult hebben. Bij gebruik van deze heggenschaar zult u ervaren hoe stil, licht en krachtig de machine is ten opzichte van een benzine heggenschaar. Het enige nadeel is dat de accu op tijd opgeladen moet worden. Over onderhoud hoeft u zich minder zorgen te maken. De heggenschaar met accu heeft minder vaak een beurt nodig dan een benzine heggenschaar.

Het verzorgen van uw heggenschaar
Hoe houdt u uw accu heggenschaar in topvorm het hele jaar door? Hier een aantal tips op rij. Sommige planten, bijvoorbeeld de buxus, kunnen ziektes overbrengen via de messen van de heggenschaar. Het ontsmetten van de messen is daarom erg belangrijk. Dit kunt u eenvoudig doen door ontsmettingsmiddel met water te mengen en de messen na het spoelen met een doek afvegen. Het is ook aan te raden om de messen na elke snoeibeurt in te smeren om te voorkomen dat de messen bij het volgende gebruik aan elkaar kleven. Maak een afspraak bij Smits Tuin- en Parkmachines om de messen bij te laten slijpen en de transmissie in te laten vetten.

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever