Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

Een grastrimmers accu voor uw gazon
Een grastrimmer is uitermate geschikt voor het maaien van uw gazon op plekken die moeilijk te bereiken zijn met een gewone grasmaaier. U kunt met een grastrimmer ook gemakkelijk de kanten van het gazon kort houden. Interesse in een grastrimmer accu en meer weten over deze krachtige machine? Lees dan snel verder over de voordelen van deze grastrimmers.

Grastrimmer accu in zijn werking
De grastrimmers werken op een accu waarmee u beschikt over al het vermogen dat u nodig hebt om elke zware klus te klaren. De accu machines zijn net zo krachtig als de machines die op benzine werken. Door de instelbare handgreep heeft u optimale balans en controle over de machine, om zo efficiƫnt en veilig mogelijk te werk te gaan. Daarnaast zult u bij gebruik van de grastrimmer accu ervaren dat deze een stuk stiller en sneller is dan een andere grastrimmer. Het gras wordt gemaaid door middel van een draad, welke makkelijk te vervangen is. Maaien met twee draden is mogelijk om zo nog sneller de klus te klaren.

Een grastrimmer accu aanschaffen bij Smits Tuin- en Parkmachines
Voor de juiste grastrimmer voor uw tuin bent u aan het goede adres bij Smits Tuin- en Parkmachines. Bij ons kunt u terecht voor de geschikte accu grastrimmer voor uw gazon. Er is een geschikte machine voor iedere tuin: klein, middelgroot of groot. Laat u adviseren door een van onze specialisten of ervaar zelf het gemak en de kracht door het testen van een grastrimmer accu in onze showroom. Graag tot ziens!

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever