Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

De voordelen van een accu grasmaaier
Een accu grasmaaier is de perfecte oplossing als u geen last wil hebben van gebrom of een snoer wat in de weg ligt. Deze loopmaaiers zijn tegenwoordig net zo krachtig als een benzine grasmaaier. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvullen van de brandstof. Wanneer de accu volledig is opgeladen, kunt u aan de slag met het maaien van het gazon. Een lithium-ion-accu heeft genoeg kracht om tot wel driehonderd vierkante meter gras te maaien!

De geschikte accu loopmaaier voor uw gazon
Meer informatie of advies nodig over welke accu grasmaaier geschikt is voor uw gazon? Bezoek gerust de showroom van Smits Tuin- en Parkmachines te Vianen. Wij verkopen accu grasmaaiers van bijvoorbeeld het A-merk EGO Power+.  In onze showroom kunt u kennis maken met de verschillende machines, ze aanvoelen en eventueel testen. Laat u vooral informeren door een van onze deskundige medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen welke accu loopmaaier bij uw gazon past. Geen tijd om langs te komen? U kunt ook contact met ons opnemen door een contactformulier in te vullen of te bellen naar 0347 – 34 18 41.

Accu machines
Naast accu grasmaaiers verkoopt Smits Tuin- en Parkmachines een reeks aan andere accu machines, zoals accu bladblazers of heggenscharen. Met slechts één accu kunt u de gehele reeks accu machines van hetzelfde merk bedienen. Daarnaast zijn de machines stiller en duurzamer in vergelijking tot machines die draaien op benzine. Kom langs en ontdek de vele voordelen van deze machines.

 

 

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever