Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

Trilstampers voor dagelijks gebruik
Voor trilstampers van Bomag bent u bij Smits Tuin- en Parkmachines aan het juiste adres. Bomag levert 4-takt trilstampers die ideaal zijn voor dagelijks gebruik op plekken die met andere verdichtingsapparatuur moeilijk te bereiken zijn. De machines zijn gemakkelijk te bedienen, robuust en degelijk gebouwd. Daarnaast zijn de stampers voorzien van een uren- en motortoerenteller, twee lucht- en brandstoffilters en carterolie-niveau-beveiliging.

Het gebruik van een trilstamper
De trilstamper kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo kan er verdicht worden door met de trilstamper zand aan te stampen tot een draagkrachtige grond voor een oprit of terras. Daarnaast kan de stamper gebruikt worden voor het verdichten rondom buizen, voor voet- en fietspaden, funderingen, grond- puin- en asfaltverdichting of reparatiewerkzaamheden. De machines zijn ontwikkeld voor dagelijkse werkzaamheden en kunnen dit dan ook met gemak aan.

Trilstampers bij Smits Tuin- en Parkmachines
Bij Smits Tuin- en Parkmachines kunt u terecht voor verdichtingsapparatuur. Onder andere voor trilstampers van Bomag, maar ook trilplaten en tegeltrillers. Wij zijn al jaren officieel dealer van deze marktleider in grond-, weg- en waterbouw. Bij aanschaf van een machine van Bomag kunt u uitgaan van absolute topkwaliteit en een lange levensduur. Kom langs onze showroom en laat u adviseren door een van onze specialisten. We helpen u graag met het vinden van de juiste machine. Liever eerst de machine proberen? Bij Smits Tuin- en Parkmachines kunt u de trilstamper huren om zo meer kennis op te doen over de machine en tegelijkertijd de klus te klaren. Neem voor meer informatie over de huurmogelijkheden contact met ons op.

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever