Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

Heggenscharen bij Smits Tuin- en Parkmachines
Bij het kopen van een heggenschaar spelen verschillende factoren een rol. De lengte van het mes is van groot belang. Bij een lang mes kunt u in één keer meerdere takken snoeien. Bedenk waar u de heggenschaar voor wilt gebruiken. Het snoeien in een modelvorm wordt lastig met een lang mes. Daarnaast moet u letten op de snijdikte die de heggenschaar aan kan. De dikte is afhankelijk van de motor en van het mes. Het mes moet stevig zijn en er moet genoeg ruimte tussen te tanden zitten. U kunt kiezen voor een model met enkelzijdige mensen of voor een model met dubbelzijdige messen. Het laatste model is effectiever, omdat deze een dubbele beweging maakt.

Bij Smits Tuin- en Parkmachines vindt u verschillende heggenscharen; accu-, elektrisch- en benzine heggenscharen. Wij zijn officieel dealer van Husqvarna en EGO Power Plus. Mocht u een model wensen wat wij niet verkopen, kunnen wij het altijd voor u bestellen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of bezoek onze showroom.

De Husqvarna heggenschaar: allround en altijd gebruiksklaar
Een Husqvarna heggenschaar is veilig, comfortabel en universeel inzetbaar. De achterste handgreep is verstelbaar zodat u de bovenkant en zijkanten van uw haag kunt knippen, en met de uitschuifbare schaar kunt u verder reiken. Husqvarna heggenscharen zijn voorzien van een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten. Zo is uw heggenschaar altijd klaar voor gebruik.

EGO Power Plus
Heggenscharen van EGO zijn licht, krachtig en hebben al het vermogen dat u nodig hebt. Dankzij de roterende handgreep en het dubbele activeringssysteem, is het snoeien nog comfortabeler voor de gebruiker. De borstelloze motor en tandwielkast bieden al het vermogen dat u nodig hebt, zonder de trillingen, uitlaatgassen en het lawaai van een benzinemotor. De snijbladen zijn lasergesneden en diamantgeslepen, voor nauwkeurig maaien, elke keer weer.

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever