Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

Verdichtingsapparatuur van Bomag
Op zoek naar verdichtingsapparatuur? Dan bent u bij Smits Tuin- en Parkmachines aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van Bomag: de marktleider in grond-, weg- en waterbouw. Bomag streeft naar machines met een absolute topkwaliteit en dat ziet u terug in elke machine. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een lange levensduur van uw machine. Bekijk het aanbod van Bomag verdichtingsapparatuur op onze website of kom langs onze showroom te Vianen.

Trilstampers van Bomag
Als u verdichtingsapparatuur wil gebruiken op moeilijk bereikbare en smalle plaatsen, dan is de trilstamper een uitermate geschikte machine voor dit soort klussen. Trilstampers van Bomag zijn makkelijk te bedienen, robuust en degelijk gebouwd. De machine kan met gemak elke dag gebruikt worden in sleuven en andere smalle omstandigheden.

Trilplaten van Bomag
Voor kleinere klussen heeft Bomag éénrichtings trilplaten ontwikkeld. Deze zijn licht, makkelijk te bedienen en eenvouding mee te nemen. Voor veel voorkomende werkzaamheden is er de serie BVP trilplaten. Deze trilplaten zijn geschikt voor licht tegelwerk en groenvoorziening. Daarnaast heeft Bomag de BPR-serie, deze bestaat uit tweerichtings trilplaten die zowel hand- als elektrisch startend leverbaar zijn. De hele serie beschikt over een groot klimmend vermogen en een robuuste beschermkap. Het motorgeluid wordt door deze beschermkap aanzienlijk gereduceerd.

Bomag Stoneguard Tegeltrillers
Speciaal voor het exclusievere tegelwerk heeft Bomag de serie Stoneguard tegeltrillers ontwikkeld. Deze tegeltriller van hard kunststof zit vast gevulkaniseerd aan de onderplaat. Dit voorkomt beschadiging van de tegels. De triller is uitermate geschikt om te gebruiken op kwetsbare oppervlakken. Nog meer weten over de verdichtingsapparatuur van Bomag? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom, onze medewerkers staan u graag te woord!

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever