Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

Husqarna Automowers
Een gazon gezond houden kan een hele klus zijn. Met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en zonder dat u erbij hoeft te zijn. De Husqvarna Automower® kan tot 6000 m² gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 45%. Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook.

Moeiteloos elk gazon maaien
Dankzij de vele hightech functies is de Husqvarna Automower® geschikt voor elke situatie. Met behulp van passagedetectie en ingebouwde hellingdetectie kan de robotmaaier ook lastig terrein aan en afhankelijk van het model dat u kiest, fungeert de GPS-navigatie als wegwijzer.

Een maaier met IQ
U kunt het laadstation vrijwel overal plaatsen. De Husqvarna Automower® detecteert signalen op drie manieren: via het laadstation, de begeleidingsdraden of de begrenzingsdraad. Zo vindt de robotmaaier altijd zijn weg, zonder ongewenste sporen op het gazon achter te laten.

Zelfstandige hulp in de tuin
U kunt erop vertrouwen dat uw Husqvarna Automower® het gras perfect maait, zelfs als u niet in de buurt bent. De weersensor zorgt ervoor dat de maaibeurt wordt aangepast aan de groeisnelheid en het weer, terwijl de ‘Spot’ maaifunctie signaleert of het gras op een bepaald gedeelte langer is. U kunt de maaihoogte handmatig of elektrisch instellen, zodat het gras overal even lang of -kort is.

Automower connect – alles onder controle met GPS-tracering
Controleer en traceer uw maaier, waar u ook bent. Met de mobiele app Automower® Connect kunt u overal met uw robotmaaier communiceren. Als er een probleem optreedt laat de maaier het u weten. U kunt overal ter wereld de actuele status van de robotmaaier ontvangen en de opdrachten Start, Stop en Parkeren geven. Bij diefstal ontvangt u een alarmsignaal en kunt u de positie van uw maaier bepalen.

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever