Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • EGO ST1210E Accu Trimmer Smits Tuin- en Parkmachines
  • EGO ST1210E Accu Trimmer Smits Tuin- en Parkmachines

EGO ST1210E Accu Trimmer

De EGO ST1210E Accu Trimmer is met zijn 56 Volt Lithium-Ion accu ongekend krachtig, stil en schoon. Met de EGO Power Plus grastrimmer maait u moeiteloos en comfortabel alle voor uw maaimachine moeilijk bereikbare plaatsen. Met deze EGO Power Plus doet u zichzelf, uw gezin en uw buren een plezier door schoon en stil te werken.

Tap & Go maaikop
Professionele 56V hoog rendement elektromotor
Voorzien van verstelbare handgreep
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorie├źn: , ,

Beschrijving

De EGO ST1210E Accu Trimmer is met zijn 56 Volt Lithium-Ion accu ongekend krachtig, stil en schoon. Met de EGO Power Plus grastrimmer maait u moeiteloos en comfortabel alle voor uw maaimachine moeilijk bereikbare plaatsen. Met deze EGO Power Plus doet u zichzelf, uw gezin en uw buren een plezier door schoon en stil te werken. U heeft geen uitstoot van ongezonde schadelijke stoffen, nooit meer startproblemen, geen benzinekosten en geen benzinestank of brandgevaar meer.

Deze EGO ST1210E Accu Trimmer doet in prestatie niet onder voor een benzine uitvoering en is de krachtigste accu grastrimmer in zijn soort. Hij heeft een Professionele 56V hoog rendement elektromotor met een verassend hoog koppel. Deze machine is geschikt voor ieder type EGO accu, geadviseerd is de 2,0 Ah uitvoering. Uitstekende beschermbeugel voor bescherming van uw planten en bloemen. In de Tap & Go maaikop kunt u snel en gemakkelijk uw 2,0 mm draad verwisselen. Voorzien van een verstelbare handgreep.

Extra informatie

Merk

EGO Power+

Specificaties

  • Type: ST1210E
  • Maaikop: Tap & Go 2 draads
  • Werkbreedte: 30 cm
  • Lengte maaiboom: 1.250 mm
  • Gewicht: 2,85 kg

 

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever