Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Iseki TH4295 33 Pk Hydrostaat Compacttrekker Smits Tuin- en Parkmachines

Iseki TH4295 33 Pk Mechanische Compacttractor

Deze Iseki compact trekker met 3 cilinder dieselmotor biedt naast een zeer hoog koppel een bijzonder laag geluidsniveau. Uitgevoerd met een aftakas achteraan met 2 snelheden (540 en 1000 t/min) en een midden aftakas. De aftakas wordt electro-hydraulisch in- en uitgeschakeld door middel van een draaiknop op het dashboard. Hierdoor kunt u rij-onafhankelijk de aftakas bedienen. De zwaar uitgevoerde vooras met een draagvermogen van 1200 kg maakt het mogelijk om de trekker uit te rusten met frontwerktuigen zoals een maaier, een frontlader, een sneeuwschuif of een borstel.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan

Beschrijving

Deze Iseki compact trekker met 3 cilinder dieselmotor biedt naast een zeer hoog koppel een bijzonder laag geluidsniveau. Uitgevoerd met een aftakas achteraan met 2 snelheden (540 en 1000 t/min) en een midden aftakas. De aftakas wordt electro-hydraulisch in- en uitgeschakeld door middel van een draaiknop op het dashboard. Hierdoor kunt u rij-onafhankelijk de aftakas bedienen.

Uniek is de keuzetoets voor een vertraagde inschakeling. Groot voordeel is dat de werktuigen zoals een bladblazer en een houtversnipperaar daarmee geleidelijk worden ingeschakeld. De zwaar uitgevoerde vooras met een draagvermogen van 1200 kg maakt het mogelijk om de trekker uit te rusten met frontwerktuigen zoals een maaier, een frontlader, een sneeuwschuif of een borstel. Kortom, voor iedere toepassing vindt u de juiste Iseki trekker.

Extra informatie

Merk

Iseki

Specificaties

  • Iseki 3 cilinder dieselmotor met een vermogen van 29 pk.
  • De mechanische omkeer zorgt ervoor, dat u van vooruit naar achteruit kunt schakelen in elke versnelling
  • De transmissie heeft 8 versnellingen vooruit en 8 achteruit en kan worden uitgebreid met een kruipbak.
  • De hefkracht bedraagt maar liefst 1100 kg op de kogels, waardoor deze trekker geschikt is voor zwaardere werktuigen.
  • De standaard aanwezige 4 wielaandrijving is in- en uit schakelbaar.
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever