Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Iseki TM 3217 24 pk Hydrostaat Compacttractor Smits Tuin- en Parkmachines

Iseki TM 3217 24 pk Hydrostaat Compacttractor

Deze Iseki compact tractor beschikt over veel voordelen: mooi design, dieselmotor met een grotere cilinderinhoud en meer koppel, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen, een grotere brandstoftank, hydrostatische aandrijving, een middenaftakas op de modellen met hydrostatische aandrijving en een hefinrichting met grote hefkracht. Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan

Beschrijving

Deze Iseki compact tractor beschikt over veel voordelen: mooi design, dieselmotor met een grotere cilinderinhoud en meer koppel, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen, een grotere brandstoftank, hydrostatische aandrijving, een middenaftakas op de modellen met hydrostatische aandrijving en een hefinrichting met grote hefkracht, waardoor de tractor zich meer dan onderscheidt van de anderen.

Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk. Elk model kan uitgerust worden met verschillende toebehoren zoals Iseki tussenasmaaiers, maaiers achteraan voorlader, cabine en natuurlijk alle mogelijke machines voor grondbewerking.

Extra informatie

Merk

Iseki

Specificaties

– 24 pk 3 cilinder Iseki dieselmotor
– Hydrostatische aandrijving met 3 groepen
– Snelheden vooruit van 0 km/u tot 23,2 km/u.

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever