Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Iseki TG6495 50 Pk Dual Clutch Mechanische Compacttractor Smits Tuin- en Parkmachines

Iseki TG6495 50 Pk Dual Clutch Mechanische Compacttractor

Deze Iseki TG trekker behoort tot de top en heeft een vermogen van 50 Pk. Dankzij de grote cilinderinhoud en het hoge koppel bij elk toerental moet u minder frequent schakelen. De compacte trekker is speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten, zo haalt u het maximum uit uw investering.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan

Beschrijving

De Iseki TG tractoren vormen de top onder de Iseki tractoren, zowel in vermogen als in de laatste technologie. Deze serie biedt u trekkers met vermogens van 40, 45, 55, 65 en 70 Pk met mechanische of hydrostatische aandrijving.

De Powershift of Q-shift aandrijving biedt de voordelen van een hydrostaat gecombineerd met de voordelen van een geschakelde trekker. Het hart van de TG serie ligt onder de motorkap. Dankzij de grote cilinderinhoud en het hoge koppel bij elk toerental moet u minder frequent schakelen.

Deze compacte trekkers werden speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten. Zo haalt u het maximum uit uw investering. Investeer nu in de toekomst en pluk er nog jaren de vruchten van.

Deze Iseki TG trekker behoort tot de top en heeft een vermogen van 50 Pk. Dankzij de grote cilinderinhoud en het hoge koppel bij elk toerental moet u minder frequent schakelen. De compacte trekker is speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten, zo haalt u het maximum uit uw investering.

Extra informatie

Merk

Iseki

Specificaties

  • Iseki diesel motor – 50 Pk.
  • Mechanische versnellingsbak met Dual Clutch met 8 versnellingen onder last schakelbaar.
  • 24 versnellingen vooruit en 24 achteruit.
  • 4×4.
  • Servo besturing.
  • Neerklapbare veiligheidsbeugel.
  • Trekhaak vooraan en achteraan.
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever