Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • EGO BAX1300 Ruggedragen Accu Smits Tuin- en Parkmachines
  • EGO BAX1300 Ruggedragen Accu Smits Tuin- en Parkmachines

EGO BAX1300 Ruggedragen Accu

De EGO Power+ lithium-ion ruggedragen accu combineert uitzonderlijk vermogen met comfort voor de gebruiker in een draagbaar, ergonomisch ontwerp waarmee u de hele dag kunt blijven werken.

Uitgerust met afzonderlijke celmonitoring en -balancering
Draagbaar, ergonomisch ontwerp
Gemaakt om langdurig te blijven presteren
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorie├źn: , ,

Beschrijving

Gebruik uw EGO Power+ gereedschap met een lithium-ion ruggedragen accu. De EGO Power+ lithium-ion ruggedragen accu combineert uitzonderlijk vermogen met comfort voor de gebruiker in een draagbaar, ergonomisch ontwerp waarmee u de hele dag kunt blijven werken. De ruggedragen accu kan uit het harnas worden genomen. Hierdoor kan de accu door meerdere gebruikers worden gebruikt, terwijl iedereen zijn eigen harnas houdt.

Om optimale prestaties, effici├źntie en duurzaamheid te waarborgen, is dit intelligente accusysteem met hoge capaciteit uitgerust met afzonderlijke celmonitoring en -balancering, zowel tijdens gebruik als bij het opladen. Het verlichte lcd-display toont u tijdens het werk informatie over het accupercentage, celdiagnostiek en de individuele gebruiksduur van het aangesloten gereedschap. Gemaakt om langdurig te blijven presteren. Met deze ruggedragen accu beschikt u over 1299Wh aan elektrische energie, voldoende voor een volledige werkdag*. De hoogwaardige cellen met een hoog vermogen en hoge energiedichtheid kunnen tot 1000 laadcycli aan. Bovendien kunt u een lege accu met de snellaadfunctie in slechts 4 uur volledig opladen.

Extra informatie

Merk

EGO Power+

Specificaties

– Capaciteit: 1299 Wh bij 56V
– Opladen met CH5500E snellade
– Gewicht: 7.8 kg zonder harnas
– Levensduur: tot 1000 laadcycli

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever