Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht

Ontdek de Toekomst van Tuinonderhoud met de EGO Power+ Zitmaaier

Bent u op zoek naar de ultieme combinatie van kracht, efficiëntie en milieuvriendelijkheid voor uw tuin- of parkonderhoud? Dan is de EGO Power+ zitmaaier precies wat u nodig heeft. Bij Smits Tuin- & Parkmachines zijn we trots om u dit state-of-the-art product aan te bieden. Het zal de manier waarop u denkt over gazononderhoud veranderen.

Kracht ontmoet Innovatie

De EGO Power+ zitmaaier zet nieuwe standaarden in de wereld van tuinmachines met zijn geavanceerde batterijtechnologie. Deze maaier wordt aangedreven door een krachtige 56V lithium-ion batterij, die niet alleen een ongeëvenaarde maaiprestatie levert maar ook milieuvriendelijk is. Zeg vaarwel tegen de uitstoot en het lawaai van traditionele benzine zitmaaiers en stap over op een schonere, stillere manier van werken.

Ontworpen voor Comfort

Met het comfort van de gebruiker als prioriteit, beschikt de EGO Power+ zitmaaier over een ergonomisch ontwerp dat lange werkdagen in de tuin een stuk aangenamer maakt. De verstelbare zitting, gemakkelijke bediening en soepele besturing zorgen ervoor dat u uw gazon kunt maaien met minimale inspanning en maximale efficiëntie.

Smits Tuin- en Parkmachines biedt twee verschillende soorten EGO Power+ zitmaaiers aan.

  • EGO Zero Turn Zitmaaiers: Bezit over 3 modi met ieder hun eigen functie. 360 graden draaien in no-time en een accuduur waar je maar liefst 2,5 hectare mee kunt maaien.
  • EGO Accu Zitmaaiers: Betrouwbaar en krachtig. Met het centrale LCD-bedieningsdisplay kun je de snelheid aanpassen. Gras mulchen was nog nooit zo makkelijk.

Efficiënt en Duurzaam

De EGO Power+ zitmaaier is niet alleen krachtig maar ook bijzonder efficiënt. Met een ruime maaibreedte en de mogelijkheid om op één lading meerdere uren te werken, kunt u grote oppervlaktes aan zonder te hoeven stoppen om op te laden. Dit maakt hem ideaal voor zowel de professionele landschapsbeheerder als de enthousiaste tuinier. Het Gehele EGO Power+ assortiment werkt op de dezelfde accu’s. Hierdoor kunt u met één accu meerdere machines gebruiken. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook efficiënt, voor zowel de professional als de thuishovenier.

Bezoek Smits Tuin- & Parkmachines

Wilt u zelf ervaren hoe de EGO Power+ zitmaaier uw tuinonderhoud kan transformeren? Bezoek ons dan bij Smits Tuin- & Parkmachines in Vianen. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte oplossing voor uw behoeften te vinden. Of neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

De toekomst van tuinonderhoud is aangebroken met de EGO Power+ zitmaaier. Ontdek het vandaag nog bij Smits Tuin- & Parkmachines en maak de overstap naar een groener, efficiënter en aangenamer gazononderhoud.

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever