Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Simplicity Courier SZT150 Zero Turn Maaier Smits Tuin- en Parkmachines

Simplicity Courier SZT150 Zero-turn Maaier

Deze compacte Courier SZT150 is dé perfecte keuze voor een huiseigenaar met gazon. Met een 117 cm gestanst stalen maaidek, zorgt deze compacte en zeer wendbare Courier SZT 150 elke keer weer voor een prachtig gemaaid gazon. De optionele transportbak zorgt voor nog meer gemak.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

De Simplicity Courier SZT150 Zero-Turn is ideaal voor middelgrote tot grote oppervlakten, waarbij u veel moet wenden en keren. Denk hierbij aan tuinen, campings en bungalowparken. Omdat de Zero-Turn om zijn eigen as kan draaien, is het mogelijk om aan het einde van ieder baan direct door te maaien, dit zonder te hoeven steken. Daarnaast kan de Zero-Turn door zijn maximale wendbaarheid om zeer kleine objecten heen draaien, zoals bomen, struiken en bloemperken. De maaier doet dit tevens zonder over reeds gemaaide stukken te rijden.

Met een minimale inspanning draait u aan het eind van elke baan. Manoeuvreren langs obstakels of een simpele baan rechtdoor. Met de Simplicity Zero Turn is dit zeer eenvoudig door de bediening via twee bedieningshendels.

U kunt eenvoudig van rijrichting veranderen. De aandrijving en besturing geschieden via de beste Hydro Gear EZT transmissie. De grote achterwielen zorgen voor een minimum aan bodemdruk. De maaibreedte bedraagt 117 cm en heeft een geperst stalen maaidek. Tevens beschikt deze Zero-Turn voetbediend maailift. Als optie is een mulchkit leverbaar. De mesassen zijn van aluminium.

De Simplicity SZT 150 heeft een 2 cilinder Briggs & Stratton motor met een vermogen van 22 pk. De motor (en machine) wordt aan de achterzijde beschermd door een doorgetrokken bumper over de gehele breedte. De vooras heeft twee robuuste zwenkwielen met een diameter van 28 cm. Deze zijn voorzien van kogellagers en kunnen 360 graden draaien. De vooras is van gietijzer en is scharnierend.

Extra informatie

Merk

Simplicity

Specificaties

  • Zero-turn zitmaaier met zij-uitworp.
  • Hendelbesturing.
  • Draaicirkel = 0 cm.
  • Briggs & Stratton Intek Series 7220 motor – 2 cilinders.
  • Hydrostatische aandrijving.
  • Maaibreedte 117 cm (getanst maaidek).
  • Mulchkit en opvangsysteem in optie.
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever