Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Simplicity Courier SZT110 Zero-turn Maaier Smits Tuin- en Parkmachines

Simplicity Courier SZT110 Zero-turn Maaier

“De zero-turn zitmaaier die zoveel meer kan.” De Courier zero-turn zitmaaier vormt de perfecte keuze voor de tuinliefhebber. Het maaidek zorgt voor een prachtig gemaaid gazon en onder de hoogste norm van rijcomfort. Courier SZT zero-turn zitmaaiers van Simplicity zijn uitgerust met kenmerken als: volledig gelast stalen frame, robuust uitgevoerde vooras, snelle toegang tot onderhoudspunten en een duurzaam stalen maaidek om ervoor te zorgen dat u een prachtig maairesultaat heeft.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

De Simplicity Courier SZT110 Zero-Turn is ideaal voor middelgrote tot grote oppervlakten, waarbij u veel moet wenden en keren. Denk hierbij aan tuinen, campings en bungalowparken. Omdat de Zero-Turn om zijn eigen as kan draaien, is het mogelijk om aan het einde van ieder baan direct door te maaien, dit zonder te hoeven steken. Daarnaast kan de Zero-Turn door zijn maximale wendbaarheid om zeer kleine objecten heen draaien, zoals bomen, struiken en bloemperken. De maaier doet dit tevens zonder over reeds gemaaide stukken te rijden.

De Simplicity Courier SZT110 Zero-Turn wordt eenvoudig bestuurd door een dubbele hendel die eenvoudig af te stellen is. Daarnaast garanderen de voor- en achtervering een comfortabele rit. Uw lichaam wordt namelijk minder blootgesteld aan schokbelasting. Dit is een van de redenen waarom Simplicity Courier Zero-Turns uitstekende prestaties levert.

De Simplicity Courier SZT110 Zero-Turn vormt de perfecte keuze voor de serieuze tuinliefhebber. Het maaidek zorgt namelijk voor een prachtig gemaaid gazon en onder de hoogste norm van rijcomfort.

Zand vervoeren, materiaal dragen, bloemen transporteren, maar uiteraard ook grasmaaien. Courier SZT zero-turn zitmaaiers van Simplicity zijn uitgerust met de door de markt gevraagde kenmerken, zoals volledig gelast stalen frame, robuust uitgevoerde vooras, snelle toegang tot onderhoudspunten en een duurzaam stalen maaidek om ervoor te zorgen dat u een prachtig maairesultaat heeft, keer op keer.

Extra informatie

Merk

Simplicity

Specificaties

  • Zero-turn zitmaaier met zij-uitworp.
  • Hendelbesturing.
  • Draaistraal = 0 cm.
  • Briggs & Stratton Intek Series 7200 motor – 2 cilinders.
  • Hydrostatische aandrijving.
  • Maaibreedte 107 cm (gestanst maaidek).
  • Mulchkit en opvangsysteem in optie.
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever