Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Husqvarna Automower 430X Smits Tuin- en Parkmachines
  • Husqvarna Automower 430X Smits Tuin- en Parkmachines
  • Husqvarna Automower 430X Smits Tuin- en Parkmachines

Husqvarna Automower 430X

Deze 430X robotmaaier is slim genoeg om te onderhandelen over de uitdagingen van grote en complexe gazons – zoals meerdere smalle doorgangen, obstakels, moeilijk terrein en hellingen tot 45%. GPS-gestuurde navigatie en een groot aantal andere functies, waaronder Automower Connect, maken het de intelligente manier om uw gazon groen, gezond en perfect gemaaid te houden.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

Geavanceerde maaier van de vierde generatie die automatisch oplaadt en maait, geschikt voor gazons tot 3.200m². Als de accu opgeladen moet worden, keert de maaier terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen verder met maaien. Omdat het gras frequent gemaaid wordt, is het maairesultaat uitstekend. Met de juiste instellingen kan de maaier een eersteklas klus klaren, zelfs op gazons met complexe vormen. De 430X is met name geschikt voor oneffen en complexe gazons en is uitgerust met een anti-diefstal alarm, verlicht display, LED koplampenset en een off-road kit die speciaal geschikt is voor ruige en hellende gazons.

Tevens is de 430X voorzien van een GPS ondersteunende navigatie functie voor de juist complexere gazongroottes alsmede de Automower Connect. Deze zorgt voor volledige controle over uw Husqvarna Automower ten alle tijden, hiermee bent u in staat om met uw smartphone de Automower te installeren, starten, stoppen en parkeren, instellingen wijzigen maar ook alarm te ontvangen en het bijhouden van GPS-positie van de Automower..

De Automower 430X maakt gebruik van de laatste innovatieve grasrecyclagetechnieken. U hoeft de grasresten niet op te ruimen omdat het gras wordt hergebruikt als compostmateriaal, zodat goede, organische voedingsstoffen worden vrijgegeven aan de grond.

Grasrecyclage is een bewezen techniek waarmee een gazon zichzelf kan onderhouden. Deze topmaaier Automower 430X is ontworpen als innovatieve mulchmaaier, die de grasresten via grasrecyclagetechnieken hergebruikt. Zodra de grasresten op de grond terecht komen, worden deze snel afgebroken en geven goede, organische stoffen aan de grond terug. Dit resulteert in een gezonder en mooier gazon en maakt het verzamelen en verwijderen van de grasresten overbodig. Grasrecyclage met de Automower 430X bespaart u tijd en geld en beschermt tegelijkertijd het milieu.

Extra informatie

Merk

Husqvarna

Specificaties

  • Capaciteit werkgebied: 3200 m²
  • Oplaadtijd: 50 min
  • Automower Connect
  • GPS-ondersteunde navigatie
  • LED-koplampen
  • Drie draaiende snijbladen
  • Afmetingen 72x56x31 cm
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever