Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Iseki SW 8210 BRE4S SP Roller Gazonmaaier Smits Tuin- en Parkmachines

Iseki SW 8210 BRE4S SP Roller Loopmaaier

De SW gazonmaaier van Iseki is een maaier met een aluminium maaidek. De grasmaaier is voorzien van een betrouwbare en duurzame motor die eenvoudig te starten is. De waaier bij het mes zorgt voor een perfecte grasopvang in de grote opvangzak. Het type is voorzien van cardanaandrijving en traploze hydrostatische transmissie

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

Een robuuste cirkelmaaier met een werkbreedte van 53 cm. De machine is voorzien van een cardanaandrijving voor een probleemloze en krachtige aandrijving. De duwboom heeft een extra verstevigde duwboom. Het maaihuis is van aluminium.

De maaihoogte is per wiel instelbaar van 15 tot 77 mm.

Een grasvangzak met een inhoud van 75 liter zorgt ervoor dat men lang kan maaien zonder te ledigen. Onder het maaidek is een waaier gemonteerd waardoor er een krachtige turbinewerking ontstaat voor goede grasopvang. De machine is uitgevoerd met een 5,5 pk OHV motor. Deze is voorzien van een brandstoftank met een tankinhoud van 2 liter. Deze Iseki maaier kent een aandrijving met twee versnellingen. Het mes-stopsysteem is ideaal voor het ledigen van de grasvanger. Hierdoor slaat de motor niet af bij het weghalen van de vangzak. Door het loslaten van de hendel blijft de motor wel draaien, maar zal het mes zeer snel stoppen.

De vier wielen zijn voorzien van kogellagers. Per wiel kan men de maaihoogte instellen. De aluminium wielen hebben een extra grote wieldiameter van 243 mm.

Extra informatie

Merk

Iseki

Specificaties

  • Aangedreven met stalen rol achter
  • Subaru EA190V motor.
  • Aluminium maaidek.
  • Maaibreedte 53 cm.
  • Opvang en achteruitworp.
  • Opvangzak 75 liter.
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever