Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Husqvarna P 535HX Frontmaaier Smits Tuin- en Parkmachines

Husqvarna P 535HX Frontmaaier

De Husqvarna P 535HX hybride frontmaaier is ideaal om grotere gazons en groene buitenruimtes er ongerept uit te laten zien, terwijl hij efficiënt werkt om bestuurders kostbare tijd te besparen.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

De Husqvarna P 535HX hybride frontmaaier is ideaal om grotere gazons en groene buitenruimtes er ongerept uit te laten zien, terwijl hij efficiënt werkt om bestuurders kostbare tijd te besparen. De ergonomische bestuurdersinterface met moderne grafische displays en gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen zorgt voor een comfortabele rit tijdens lange werkuren en een ingebouwde connectiviteitsmodule stelt u in staat verbinding te maken met Husqvarna Fleet Services™.

De P 535HX kan worden uitgerust met maaidekken met hoge capaciteit tot 180 cm, voor een uitstekend resultaat en efficiënt maaien op elk terrein. Dankzij de 20″ wielen, vierwielaandrijving en knikbesturing is hij ook op ruw terrein en complexe gebieden gemakkelijk te manoeuvreren. Twee elektromotoren drijven de wielaangedreven assen aan, terwijl de aftakas, hydrauliek en elektrische generator worden aangedreven door een dieselmotor.

Commerciële componenten en onderhoudsgemak zorgen voor compromisloze duurzaamheid en maximale uptime. De integratie van dubbele energiebronnen in combinatie met een hoge efficiëntie in het hybride systeem zorgt voor extreem vermogen voor de P 535HX, maar toch in een compact en wendbaar formaat. De aandrijflijn vermindert het totale brandstofverbruik van het voertuig en de CO2-voetafdruk en operationele kosten.

Extra informatie

Merk

Husqvarna

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever