Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Kaeser Compressoren 5,5 tot 11,5 m³/min Smits Tuin- en Parkmachines

Kaeser Compressoren 5,5 tot 11,5 m³/min

Heeft u iets bijzonders voor of wilt u een breed scala aan taken aanpakken? Configureer de multitalenten van de Mobiele compressoren van 5,5 tot 11,5 m³/min van Kaeser volledig naar wens. Elke van de uitrustingsvarianten maakt van de compressor een professional op ieder gebied.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

Het grote assortiment Kaeser mobiele compressoren is ontworpen om aan uw behoeften en werkzaamheden te voldoen, ongeacht de uitdagingen waarmee men mee heeft te maken. Keuze mogelijk met maximale drukken tot 14 bar, optionele perslucht nabehandeling(en), diverse modellen optioneel verkrijgbaar met synchrone generatoren en net als bij de compacte compressoren kent men een keuze maken uit een mobiele-, skid- of stationaire uitvoering.

De persluchtgereedschappen van Kaeser en de compressoraccessoires voor de mobiele compressoren zijn uiteraard op elkaar afgestemd en werken volgens dezelfde strenge kwaliteitsnormen op het gebied van prestaties, duurzaamheid en ergonomie.

Extra informatie

Merk

Kaeser

Specificaties

  • Maximale druk tot 14 bar
  • Optionele persluchtbehandeling
  • Optionele synchrone generatoren (bij serie M52, M82, M100 en M115)
  • Talrijke onderstel- en stationaire varianten
  • Bijzonderheid van de M57 Utility en milieuvriendelijke M58 Utility – ontwikkeld als puur stationaire bouwcompressoren
  • Perslucht en stroom op hetzelfde moment: Dankzij de generatorfunctie hebt u geen aparte installaties nodig voor het bedienen van uw pneumatisch en elektrisch gereedschap of verlichtingssystemen.
  • Weinig onderhoud vereist: De grote, zeer breed te openen deuren van de behuizing bieden een optimale toegankelijkheid van alle onderhoudspunten.
  • Toekomstbestendige milieuvriendelijkheid: “Low Emission Zone MOBILAIR” betekent voor u: minimale emissiewaarden in overeenstemming met de strenge Europese emissienorm IIIB (modellen M81, M82 en M115)

Brochure

Kaeser Compressoren 5,5 tot 11,5 m³:min
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever