Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Iseki TH 5370 Hydrostaat Tractor Smits Tuin- en Parkmachines

Iseki TH 5370 Hydrostaat Tractor

De Iseki TH 5370 Hydrostaat Tractor heeft een vermogen van 37 pk. Deze tractor is voorzien van een Iseki 3 cilinder dieselmotor. De motor voldoet aan de Stage V emissienorm. De motor is door Iseki in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Het kenmerkt zich door een zeer hoog koppel en een bijzonder laag geluidsniveau.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan

Beschrijving

De Iseki TH 5000 serie biedt u een trekker met een vermogen van 37 pk. Deze tractor is voorzien van een Iseki 3 cilinder dieselmotor. Deze motor voldoet aan de Stage V emissienorm. De motor is door Iseki in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Het kenmerkt zich door een zeer hoog koppel en een bijzonder laag geluidsniveau.

De aftakas aan de achterzijde kent 2 toerentallen namelijk 540 en 750. Vrijwel alle werktuigen kunnen dus hiermee worden aangedreven. De standaard aanwezige middenaftakas kan worden gebruikt voor de aandrijving van een middenmaaier of voor de optioneel leverbare frontaftakas.

De aftakas wordt elektro-hydraulisch in- en uitgeschakeld door middel van een knop. Dit kan onder last gebeuren. Deze knop kent 3 standen: Langzaam, snel en rijafhankelijk. De juiste stand is afhankelijk van het type werktuig. Als 3 functie is er een rijafhankelijke aftakas.

De Iseki TH 5370 is leverbaar, naar keuze, met veiligheidsbeugel of cabine. Deze fabriekscabine heeft een ruime instap en een laag geluidsniveau. Verder is de cabine uitgevoerd met: airco, werklampen en wegverlichting.

De hydrostatische aandrijving met 3 groepen heeft standaard een elektronische cruise controle. De rijsnelheid is digitaal afleesbaar.

Extra informatie

Merk

Iseki

Specificaties

  • Voorzien van een 3 cilinder Stage V Common Rail dieselmotor 37 pk
  • Hefkracht van 1200 kg
  • Hydrostatisch rijaandrijving met 3 groepen
  • Elektronische cruise controle
  • Als optie een Luxe cabine met airco
  • Rijsnelheid tot 33 km/u (4wd geremd)
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever