Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Iseki TG6405 45 Pk Hydrostaat Compacttractor Smits Tuin- en Parkmachines

Iseki TG6405 45 Pk Hydrostaat Compacttractor

De TG 6405 heeft een hydrostatische aandrijving met drie groepen.  Deze aandrijving zorgt voor een ongekend bedieningsgemak. Deze compacte trekkers werden speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten. Zo haalt u het maximum uit uw investering.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan

Beschrijving

De Iseki TG tractoren vormen de top onder de Iseki tractoren, zowel in vermogen als in de laatste technologie. Deze serie biedt u trekkers met vermogens van 40, 45, 55, 65 en 70 Pk met mechanische of hydrostatische aandrijving.

De TG 6405 heeft een hydrostatische aandrijving met drie groepen.  Deze aandrijving zorgt voor een ongekend bedieningsgemak. Rijden met een hydrostaat betekent dat u sneller kunt rijden door het pedaal verder naar beneden te drukken.  Dit alles zonder te schakelen en/of te koppelen. Doordat de TG 6405 3 groepen heeft is er voor iedere toepassing de juiste krachtsoverbrenging

Deze compacte trekkers werden speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten. Zo haalt u het maximum uit uw investering. Investeer nu in de toekomst en pluk er nog jaren de vruchten van.

 

Extra informatie

Merk

Iseki

Specificaties

  • De TG 6405 heeft een hydrostatische rijaandrijving met 3 groepen
  • Standaard heeft de trekker een electronische cruise controle zodat u men een constante rijsnelheid kan instellen.
  • De rijsnelheid en aftakastoerental is digitaal af te lezen om zo nauwkeurig te werken.
  • Cabine versie is voorzien van airco
  • Het hoge hefvermogen van 1270 kg zorgt ervoor dat ook zwaardere werktuigen gewerkt kan worden.
  • Een soft start inschakeling van de aftakas voor gebruik met zwaardere werktuigen zoals een houtversniperaar en bladblazer.
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever