Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • EGO RTX2300 Rotocut Smits Tuin- en Parkmachines
  • EGO RTX2300 Rotocut Smits Tuin- en Parkmachines

EGO RTX2300 Rotocut

De EGO RTX2300 Rotocut maait met gemak gras, onkruid en mos op verharding, zoals troittoirs, paden en bermen. Het is het ideale accessoire in de bebouwde kom, waar het risico op schade of ongelukken groot is. Met een laag toerental kan de Rotocut zelf op de moeilijkste plekken zijn werk doen.

Geschikt voor EGO Multitool, grastrimmer en bosmaaier
Maaibreedte van 23 cm
Gelagerde bodemplaat vergroot de levensduur
Vraag direct een gratis offerte aan

Beschrijving

De EGO RTX2300 Rotocut maait met gemak gras, onkruid en mos op verharding, zoals troittoirs, paden en bermen. De 2 contra-roterende bladen (in plaats van maaidraad) bevorderen de looptijd. Door de contra-rotatie van de bladen wordt voorkomen dat steentjes e.d. in het rond vliegen. Het is het ideale accessoire in de bebouwde kom, waar het risico op schade of ongelukken groot is. Met een laag toerental kan de Rotocut zelf op de moeilijkste plekken zijn werk doen.

De gelagerde bodemplaat vergroot de levensduur van de Rotocut en verkleint de schade aan trottoirs. De bladen zijn zodanig ontworpen dat een goed resultaat wordt bereikt en de bladen lang mee gaan. De Rotocut kan worden gemonteerd op alle grastrimmers en bosmaaiers waarbij de motor aan de bovenkant van de machine is bevestigd. Ook is de Rotocut geschikt voor de EGO Multitool grastrimmer, waarbij het een ultiem accessoire is voor extra precisie en kracht.

Extra informatie

Merk

EGO Power+

Specificaties

– Maaibreedte: 23 cm
– Gebruiksduur 2.0Ah: 25 minuten
– Gebruiksduur 5.0Ah: 52 minuten
– Gebruiksduur 7.5Ah: 80 minuten
– Materiaal van het blad: Hoogwaardig staal
– Geluidsclassificering: 79.3 LpA
– Geluids classificering: 93 LwA
– Gewicht zonder accu,maaikop: 1,9 kg
– Trillingen: 1,1/1,5 M/S

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever