Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • EGO RTA2300 Multitool Rotocut Smits Tuin- en Parkmachines
  • EGO RTA2300 Multitool Rotocut Smits Tuin- en Parkmachines

EGO RTA2300 Multitool Rotocut

Het EGO Power+ Rotocut multitoolopzetstuk pakt woekerend onkruid en mos aan. Met een snijbreedte van 23 cm kunt u makkelijk grote zones met dicht struikgewas aanpakken, terwijl de twee contra-roterende stalen messen u in staat stellen om dicht bij de grond en in delicate zones te werken.

Snijbreedte van 23 cm
Snelheid van 450 spm
Slijtvaste messen van supersterke metaallegering
Vraag direct een gratis offerte aan

Beschrijving

Met het EGO Power+ Rotocutopzetstuk biedt de multitool nu nog meer flexibiliteit. De Rotocut heeft een snijbreedte van 23 cm en een snelheid van 450 spm. De twee contra-roterende messen werpen het maaisel niet hoog op, waardoor het veiliger is om in kleinere, krappere locaties te werken dicht bij voertuigen en andere voorwerpen. De messen zijn gemaakt van een supersterke metaallegering wat ze slijtvast en zeer doeltreffend maakt zodat u zonder zorgen gras, onkruid en mos kunt bestrijden.

De EGO Power+ multitool is een geweldige manier om van alle voordelen van benzinevrij tuinieren te genieten. Combineer het gereedschap dat u nodig hebt met het vermogen en de prestaties van onze unieke gepatenteerde Arc Litium accu’s en borstelloze motor om al uw klussen te klaren.

Extra informatie

Merk

EGO Power+

Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever