Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
 • Stiga Swift 372E Accu Zitmaaier Smits Tuin- en Parkmachines

Stiga Swift 372E Accu Zitmaaier

Een volledig verwisselbaar accusysteem tussen de STIGA zitmaaier en het STIGA accu handgereedschap, een unieke combinatie. Wat de STIGA Swift 372e zitmaaier uniek maakt, is het feit dat hij wordt aangedreven door dezelfde 48V-accu’s die ook uw STIGA handgereedschap aandrijven.
Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

Een volledig verwisselbaar accusysteem tussen de STIGA Swift 372E accu zitmaaier en het STIGA accu handgereedschap, een unieke combinatie.

Wat de STIGA Swift 372e zitmaaier uniek maakt, is dat deze accu zitmaaier wordt aangedreven door dezelfde 48V-accu’s die ook het STIGA handgereedschap aandrijven. De Swift 372e maakt deel uit van de Essential-serie van STIGA en is ideaal voor beginnende tuiniers of voor mensen die van eenvoudige dingen houden. De functies zijn intuïtief en eenvoudig te gebruiken, maar de maaiprestaties blijven behouden.

Maak kennis met de STIGA Swift 372E zitmaaier, een gloednieuwe ervaring voor alle eigenaren van tuintractoren.

De Swift 372e wordt aangedreven door 4 STIGA EPower Lithium-ion 48V-accu’s. 2x een 7,5 Ah accu’s en 2x een 5,0 Ah accu’s worden meegeleverd en zorgen voor een maaiprestatie tot 2000 m2 per volle lading. Maar de STIGA Swift kan in feite ook op slechts 3 accu’s werken, wat betekent dat één handgereedschap kan worden aangedreven op hetzelfde moment dat de Swift in gebruik is.

Één enkele snellader is ook inbegrepen, maar voor snellere oplaadtijden kunt u extra acculaders kopen.

Het maaidek van de Swift met 72 cm werkbreedte is volledig her-ontworpen op vlak van interne geometrie en materialen – voor betere maairesultaten, opvangprestaties en geluidsniveau. Uitgerust met twee nieuwe messen, die smaller korter en energie-efficiënter zijn, wordt er meer gras opgevangen in minder tijd – voor een perfect resultaat bij elke maaibeurt. De maaihoogte kan worden ingesteld op een van de 6 voor ingestelde standen 30-80 mm over 6 standen die handmatig worden bediend.

De nieuwe positionering van de opvangtunnel van de Swift – recht in het midden van de machine – zorgt in combinatie met de messen en het maaidek voor minder energieverlies en een efficiëntere opvang, voor beter en compacter gevulde opvangbak, met een volume van 170 ltr.

Extra informatie

Merk

Stiga

Specificaties

 • Krachtbron: Lithium-Ion accu
 • Batterijcapaciteit: 25 Ah
 • Oplaadsysteem: snellader 4 A, inbegrepen
 • Oplaadtijd: 3 u
 • Aandrijving: Achterwielen
 • Type transmissie: Elektrisch, one pedal drive
 • Maaimethode: Grasopvang, achteruitworp en mulchen
 • Maaihoogte: 6 standen 30 – 80 mm
 • Max. Werkoppervlak: tot 2000 m2
 • Capaciteit opvangbak: 170 L
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever