Startklaar geleverd
Deskundig advies
Klantgericht
  • Husqvarna Bladblazer Aspire B8X-P4A Smits Tuin- en Parkmachines

Husqvarna Bladblazer Aspire B8X-P4A

De Husqvarna B8X-P4A is een compacte en elektrische accu bladblazer. De blazer is ontworpen voor kleine ruimtes en uitgerust met tal van slimme functies.

Klantgericht
Deskundig advies
Altijd startklaar geleverd
Vraag direct een gratis offerte aan
Categorieën: ,

Beschrijving

Maak het schoonmaken van de tuin makkelijker met deze 18V accu bladblazer. Ontworpen voor kleine ruimtes, is opbergen gemakkelijk gemaakt met de meegeleverde haak en verwijderbare buis. Dankzij de in 3-traps snelheidsinstellingen kan hij alles aan, van delicate bloembedden tot natte bladeren op het gazon. De comfortabele softgrip handgreep en het uitgebalanceerde, lichtgewicht ontwerp maken de bladblazer gemakkelijk te gebruiken. Uitgerust met slimme automatische uitschakeling wanneer onbeheerd en onderdeel van het POWER FOR ALL-batterijsysteem. 

De Husqvarna Aspire accu-aangedreven gereedschappen zijn ontwikkeld met beperkte ruimte in gedachten. Daarom wordt elk product geleverd met een op maat gemaakte opberghaak die direct aan de muur kan worden gemonteerd of kan worden gebruikt met het Husqvarna Aspire Storage Rail-systeem. Deze gereedschapsopslag kan worden uitgebreid met alle tuingereedschappen naast het Aspire™ railsysteem. 

Dit product maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en is compatibel met tal van andere batterijen en opladers van deelnemende merken. Zo hoeft u voor al uw huis- en tuinproducten maar één accu aan te schaffen. 

Extra informatie

Merk

Husqvarna

Specificaties

  • Blaaskracht: 8 N
  • Brandstof: Elektrisch (accu)
  • Geluidsdrukniveau bij oor van de gebruiker: 82 dB(A)
  • Gewicht: 2 kg
  • Draagwijze: Handgedragen
  • Luchtsnelheid: 40 m/s
Copyright © 2024 Smits Tuin- en Parkmachines
Realisatie door Bureau van den Oever