NEEM CONTACT OP:
0347 - 34 18 41
 • Snel naar

 • Coupon

  [coupon couponid="1643" coupon_align="cctor_alignnone" name="Testcoupon"]
 • Minigraver Verhuur

  Minigraver huren, diverse modellen van Kubota

  Zoekt u naar professionele minigraver verhuur? Welkom bij Smits Tuin & Parkmachines. Wij verhuren alle minigraver modellen en kranen van het merk Kubota. Onze minigravers en kranen worden in onze eigen werkplaats onderhouden en gerepareerd. Bij Smits kiest u voor betrouwbaar en veilig machine verhuur, zonder gebreken!

  Minigraver verhuur is inclusief drie bakken, een smalle bak voor het graven van sleuven, een slotenbak (een bak waar het water makkelijk uit kan lopen) en een gewone brede bak voor normaal graafwerk. Uiteraard is de breedte van de minigraver bakken afhankelijk van het type kraan. Des te kleiner de kraan, des te kleiner de bakken.

  Wij verhuur drie soorten minigraver soorten:

  Type U10-3
  Gewicht 1000kg, rupsen verstelbaar van 75-100 cm, deze compacte minigraver kan door een tuinpoortje. Makkelijk te bedienen, geen cabine.

  Type KX41-3
  Gewicht 1800kg, met cabine. Rupsen verstelbare breedte 100- 130cm.

  Type KX61-3
  Gewicht 2500kg, rupsbreedte 140cm. Met cabine.

  Meer informatie over een minigraver huren

  Smits Tuin & Parkmachines is al sinds 2001 actief in de verhuur van diverse tuin- en parkmachines waaronder minigravers. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij onderhoud en reparatie. Wilt u meer informatie over het huren van een minigraver? Neem contact met ons op. Telefoonnummer: 0347-341841, email: info@localhost/wjrovers/smitstuin

  Copyright © 2019 | Smits Tuin- en Parkmachines | Realisatie door Bureau van den Oever