NEEM CONTACT OP:
0347 - 34 18 41
 • Snel naar

 • Coupon

  [coupon couponid="1643" coupon_align="cctor_alignnone" name="Testcoupon"]
 • Kranzle

  Hogedrukreinigers en warmwaterreinigers van Kranzle
  Bent u op zoek naar hogedrukreinigers of warmwaterreinigers van Kranzle? Bij Smits Tuin & Parkmachines verkopen en verhuren wij Kranzle machines. Dit Duitse merk bouwt al sinds 1974 hogedrukreinigers in hun fabriek in Zuid Duitsland. Het productieproces van Kranzle is uniek, omdat de ontwikkeling, fabricage, assemblage en het testen van de machines in eigen fabriek gebeurt. 

  Kranzle hogedrukreinigers en warmwaterreinigers zijn zeer krachtig
  Bij het meest hardnekkige vuil is een robuuste, krachtige hulp nodig. De Kranzle hogedrukreinigers en warmwaterreinigers zijn zeer krachtig. Zo beschikt de compacte Kranzle heetwater-serie over grote wielen met rubberbanden, een 15 meter lange hogedrukslang, een aansluitkabel van 7,5 meter, een houder voor pistool, vuilfrees lans en vlakstraal lans en een stootbeugel aan voor- en achterzijde. 

  Onze Kranzle hogedrukreinigers en warmwaterreinigers zijn geschikt voor de professionele markt. De Kranzle machines hebben een aantal bijzondere kenmerken. Kranzle staat namelijk voor een lange levensduur, comfortabel gebruik, nauwkeurigheid en eenvoud in de bediening en het onderhoud. Kranzle machines zijn uiterst betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

  Verkoop en verhuur van Kranzle machines
  Smits Tuin & Parkmachines is al sinds 2001 actief in de verkoop en verhuur van diverse tuin- en parkmachines waaronder Kranzle. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij onderhoud en reparatie. Wilt u meer informatie over onze Kranzle hogedrukreinigers of warmwaterreinigers? Neem contact met ons op. Telefoonnummer: 0347-341841, email: info@localhost/wjrovers/smitstuin

  Copyright © 2019 | Smits Tuin- en Parkmachines | Realisatie door Bureau van den Oever