NEEM CONTACT OP:
0347 - 34 18 41
 • Snel naar

 • Coupon

  [coupon couponid="1643" coupon_align="cctor_alignnone" name="Testcoupon"]
 • Iseki

  Logo link pro-dealer

  Iseki compact tractoren en zitmaaiers
  Het Japanse merk Iseki is een begrip in de compact tractoren en zitmaaiers. Bij Smits Tuin & Parkmachines bieden wij een breed assortiment Iseki machines. Iseki werd opgericht in 1926 en groeide snel tot een internationaal gewaardeerde multinational met een wereldwijd dealernetwerk. Bij ons kiest u uit hoogwaardige Iseki compact tractoren en zitmaaiers. 

  Iseki tractoren kunt u naar wens laten samenstellen
  De Iseki tractoren zijn ideaal voor tuinaannemers, openbare groendiensten, serre-telers, kleine landbouw- en tuinbouwbedrijven, privé-gebruikers met grote tuinen, onderhoudsdiensten van sportterreinen, begraafplaatsen, etc. De Iseki compact tractor heeft diverse banden en vele optionele aanbouwtoebehoren. Zo kunt u uw Iseki tractor op maat laten samenstellen.

  Zoekt u een zitmaaier die alles in één biedt? Ontdek dan het gemak van de Iseki zitmaaiers. Met deze zitmaaier heeft u altijd een prachtig resultaat. De grasmaaier is krachtig, stil en betrouwbaar. De bestuurder heeft een comfortabele stoel met hoge rugleuning. Iseki heeft ervoor gezorgd dat de bediening net zo comfortabel en gemakkelijk verloopt. Alle hendels zijn binnen handbereik.

  Meer informatie over Iseki compact tractoren of zitmaaiers
  Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht meer informatie wilt over onze Iseki compact tractoren of zitmaaiers. Kom daarvoor gerust langs in onze showroom of kijk verder op onze website. Voor vragen kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 0347-341841 of stuur een email naar: info@localhost/wjrovers/smitstuin. Wij zijn al sinds 2001 hét adres voor uw tuin- en parkmachines.

  Copyright © 2019 | Smits Tuin- en Parkmachines | Realisatie door Bureau van den Oever