NEEM CONTACT OP:
0347 - 34 18 41
 • Snel naar

 • Coupon

  [coupon couponid="1643" coupon_align="cctor_alignnone" name="Testcoupon"]
 • Husqvarna

   

   

  Husqvarna robotmaaiers: perfecte oplossing voor elk gazon!
  Husqvarna robotmaaiers zijn de perfecte oplossing voor elk gazon. Al duizenden jaren zorgen schapen voor een perfect gazon doordat ze continu in een willekeurig patroon grazen. Husqvarna  heeft dit idee verder ontwikkeld in een robot gazonmaaier: de Husqvarna Automower. Bij Smits Park & Tuinmachines verkopen en verhuren wij deze ideale robotmaaier in diverse uitvoeringen.

  De Automower robotmaaier van Husqvarna kan continu maaien
  De Automower robotmaaier van Husqvarna kan continu maaien, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De Automower maakt nauwelijks geluid, waardoor hij ook makkelijk ’s nachts kan doorgaan met maaien. De drie scheermesachtige messen zorgen dat het gras op de goede manier wordt afgesneden. De grote robotmaaier wielen hebben zeer goede grip, zelfs bij een gladde ondergrond. 

  Als u de Husqvarna Automower optilt, stopt hij direct met maaien. De messen van de robotmaaier zijn centraal geplaatst, ver van de buitenste rand van de machine. Als de Automower een object of obstakel tegenkomt, dan stopt hij automatisch en maait hij verder in een andere richting. De Husqvarna robotmaaier maait altijd korte stukjes gras. U hoeft dus niets meer bij elkaar te harken!

  Meer informatie over de Husqvarna Automowers
  Wij hebben diverse Automowers altijd op voorraad. Voor een goed advies bent u altijd welkom in onze showroom. Naast de Automowers zijn wij ook dealer van de zogenaamde powerproducts zoals de diamantboren, zaagtafels en doorslijpers/bandenzagen. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0347-341841, of per e-mail via het contactformulier.

  Copyright © 2019 | Smits Tuin- en Parkmachines | Realisatie door Bureau van den Oever