Vrijblijvend Advies

Kosteloos op locatie


Uitgelichte producten

Dit mag u niet missen


Winteronderhoud

Startklaar geleverd
Deskundig advies
Zoek gericht

Bomag

Bomag verdichtingmachines: trilplaten en stampers
Zoekt u Bomag verdichtingmachines, zoals trilplaten en stampers? Bij Smits Tuin & Parkmachines verkopen of verhuren wij diverse Bomag machines. Bomag is wereldwijd de nummer 1 als het om verdichtingmachines gaat. Zij zijn continu bezig om hun verdichtingmachines technisch te verbeteren en om nog meer bedieningscomfort te realiseren. 

Bomag Trilplaat BPR55-65 Bomag verdichtingmachines,  topkwaliteit en lange levensduur
Bomag verdichtingmachines zijn van absolute topkwaliteit met een lange levensduur. De stampers zijn verkrijgbaar in 4-takt en diesel met een gewicht van 61 kg tot 81 kg. Deze stampers zijn ideaal voor dagelijks gebruik in sleuven en andere smalle omstandigheden. De Bomag stampers zijn eenvoudig te bedienen. Ze worden o.a. voorzien van bedrijfsuren- en motortoerenteller.

Bomag trilplaten leveren wij in diverse uitvoeringen. Zo zijn er de BVP trilplaten, speciaal voor de meest voorkomende verdichting werkzaamheden. Deze trilplaten zijn vooral geschikt voor licht tegelwerk en in de groenvoorziening. De Tweerichtings trilplaten van Bomag, of de BPR-serie, bestaat uit een reeks trilplaten met een slagkracht van 2,5 tot 10 ton.

Meer weten over Bomag trilplaten en stampers?
Uiteraard kunnen wij u voorzien van meer specificaties van de Bomag trilplaten en stampers. Wij zijn al sinds 2001 actief in de verkoop en verhuur van Bomag verdichtingmachines. Daarbij kunnen wij u van dienst zijn bij het onderhoud en de reparatie. Voor meer informatie over ons Bomag aanbod belt u telefoonnummer: 0347-341841 of stuurt u een e-mail via het contactformulier.